FG-godkjent Sykkelregister

Du sparer opptil 2.000 kr av egenandelen på innbo- eller sykkelforsikringen din

Registrer deg enkelt her hos oss i dag!

- et forsikringsgodkjent sykkelregister
1 sykkel
kr. 169/år
eller
ubegrenset antall sykler
kr. 349/år
Reduser risikoen for tyveri
Spar opp til kr. 2.000 på din forsikring
Øk sjansen for å få din frastjålne sykkel i retur
Kjøp nå
&
Registrer sykkelen og bli en del av Bikemember i dag!
Singelpakken – Sykkelregistrering for én enkelt sykkel
Singelpakken – Sykkelregistrering for én enkelt sykkel

1 sykkel

kr 169,00 / år

Bikemember Sykkelregister

BikeMember ble etablert i 2017 som en moderne etterfølger av Falck sykkelregister. I dag har vi tusenvis av medlemmer som sikrer syklene sine i vårt sykkelregister. Hos oss kan du velge å registrere én sykkel, elsykkel eller et ubegrenset antall sykler for en billig og fast pris i året. Vi tilbyr både singelabonnement til 169 kr/år og familieabonnement til 349 kr/år eller 499 kr/2 år. Abonnementet er helt uten bindingstid og du kan når som helst oppgradere, nedgradere eller avslutte medlemskapet ditt.

Etter registrering i sykkelregisteret får du kostnadsfritt tilsendt en Bike-ID oblat i posten som du fester på sykkelen din. Ett Bike-ID oblat skal sitte synlig på sykkelen, slik at det virker avskrekkende for mulige sykkeltyver og for å være et hjelpemiddel for personen, hittegodskontoret eller Politiet å sende deg informasjon om sykkelen din hvis du er uheldig og får den stjålet. Bike-ID oblaten er et klistremerke med størrelse 3x6 cm, som er lett å få øye på og vanskelig å fjerne fra sykkelen.

Hvordan fungerer BikeMember sykkelregister?

Hensikten med sykkelregisteret er å redusere sjansen for sykkeltyveri, forebygge videresalg eller forbruk av tyvegods, og samtidig øke muligheten for at frastjålet sykler blir tilbakelevert til rette eiere. Fordelen ved å registrere sykkelen eller el-sykkelen din i BikeMember sykkelregister er at hvem som helst kan skanne QR-koden på Bike-ID oblaten, manuelt søke opp Bike-ID nummeret eller rammenummeret på sykkelen, og sjekke om eieren har meldt den stjålet på våre sider.

Dersom det viser seg at noen har funnet en frastjålet sykkel, kan man kommunisere direkte og anonymt med sykkelens eier og dermed bidra med å få den returnert. Dette helt uten at man trenger å involvere Politiet, Falck eller Hittegodskontorene! Hvis det derimot er Politiet som har funnet din stjålne sykkel, så har de adgangsrettigheter til sykkelregisteret, og mulighet for å endre status fra «Stjålet» til «Gjenfunnet». Om dette skjer, så blir du som eier raskt varslet om at den er funnet!

FG-godkjent sykkelregister – Få rabatter hos ditt forsikringsselskap!

BikeMember er et FG-godkjent sykkelregister. Hva betyr det å være FG-godkjent? Det vil si at de fleste forsikringsselskaper i Norge enten gir deg rabatt på eller halverer egenandelen til innbo- eller sykkelforsikringen din! Årsaken til FG-godkjennelsen er erfaringer som tilsier at færre sykler blir frastjålet hvis de har et Bike-ID oblat og er registrert i et sykkelregister. Dette er både fordi risikoen er mindre for at den blir frastjålet i utgangspunktet, og fordi sannsynligheten er større for at den blir tilbakelevert til sin eier.

Her kan du se hvor mye rabatt eller redusert egenandel du får hos ditt forsikringsselskap. Flere kjente forsikringsselskaper tilbyr opptil 2.000. kr av egenandelen på forsikringen hvis du er registrert i et FG-godkjent sykkelregister. Vi har også avtale med Utdanningsforbundet, Norsk Sykepleierforbund og NITO. Som medlem av disse fagforbundene får du 50% rabatt på våre abonnement og du kan i tillegg få reduksjon på egenandelen din på opptil 3.000. kr.

BikeMember video Se video

Bike-ID oblat til sykkelen, 3×6 cm.

Et hav av fordeler

Som medlem av Bikemember har du en rekke fordeler.
De største fordelene er selvfølgelig at du kan redusere sjansen for å få sykkelen din stjålet, og øke muligheten for å få den tilbake. I tillegg til å være FG-godkjent sykkelregister, som gir deg rabatter på innbo- og sykkelforsikringen din, tilbyr vi også et fleksibelt abonnement!

FG-godkjent sykkelregister

Et FG-godkjent sykkelregister som tilbyr rabatter eller redusert egenandel hos ditt nåværende forsikringsselskap

Færre sykkeltyverier

Erfaring viser at våre Bike-ID oblater reduserer sjansen for at sykkelen blir frastjålet

Få en stjålet sykkel tilbake

Forbedre sjansen for å få din stjålne sykkel tilbake med sykkelregistrering og vårt Bike-ID oblat

Gjør videresalg enkelt

Du kan enkelt selge sykkelen din og overføre sykkelregistreringen til ny eier

Sikker betaling med kort

Trygg og sikker online-betaling med kort

Fleksibelt abonnement

Du kan når som helst både enkelt og raskt avslutte, opp- eller nedgradere ditt abonnement

PRISER KJØP NÅ