Kontakt oss 09:00-15:00, Man-Fre
Tel: 239 66 699 E-post: info@bikemember.no
Menu image

Partnere

Vårt viktigeste samarbeid er sammen med politiet. De har egne politibrukere hvor de kan søke opp sykler de finner i systemet og finne informasjonen til den som har fått stjålet sykkelen sin.

Vi samarbeider også med forsikringsselskaper, bedrifter og organisasjoner for å få spesielle tilbud hos oss internt.

Intressert i samarbeid? Se nederst på siden.

*Er du medlem hos noen av våre partnere vil du få rabatter på medlemskap hos oss.

Oversikt over rabatter fra forsikringsselskap

Her er en oversikt over hvilke rabatter de ulike forsikringsselskapene gir om sykkelen din er registrert i et FG godkjent sykkelregister som BikeMember.

Forsikringsselskapene endrer av og til sine rabattordninger. Om sykkelen er registrert innen endringens start, så er den fortsatt gyldig innenfor din forsikringsperiode, som typisk er ett år.

BikeMember oppdaterer løpende nedenstående oversikt, men vi anbefaler likevel at du dobbeltsjekker med ditt forsikringsselskap. BikeMember kan ikke gjøres ansvarlig for feil i nedenstående oversikt.

If anbefaler å registrere sykkelen, men gir for tiden ikke noen reduksjon av egenandel ved å registrere sykkelen i et FG godkjent Sykkelregister slik som BikeMember
Gir ikke egenandelsreduksjon, men redusert årspremie ved registrering i et FG godkjent Sykkelregister slik som BikeMember
Reduksjon av egenandel fra 3.000,- til 1.500,-
Reduksjon av egenandel på 2.000,-

Ny Partner?

Selger du sykler i deres virksomhet eller har du kontakt med mange syklister?

Så ønsker vi veldig gjerne å høre fra deg – og la oss drøfte et potensielt samarbeid. Et samarbeid som øker sikkerheten og servicen for dine kunder!

Vi er alltid på jakt etter nye, gode og troverdige samarbeidspartnere. Er det deg?

KONTAKT OSS