BikeMember – Norges nye forsikringsgodkjente sykkelregister

BikeMember – Norges nye forsikringsgodkjente sykkelregister

Den moderne etterfølger for Falck Sykkelregister!

Logo BikeMember Sykkelregister

Falck sine ca. 25 år med monopol på sykkelregistrering i Norge er over. Falck har solgt deres sykkelregister, og nettstedet vil stenges ned innen kort tid. Securmark har kjøpt Falck sine kunder, og vil kjøre aktive abonnementer på sitt eget system. Samtidig har Finans Norge, som på vegne av forsikringsselskapene, sertifiserer og godkjenner sykkelregistre i Norge, bestemt at det er plass til mer enn bare ett sykkelregister i Norge, slik at andre aktører kan søke om å få sitt sykkelregister FG-godkjent (fgsikring.no).

Dette har Bikemember gjort, og vi har arbeidet hardt de siste 6 månedene for å få utviklet et sykkelregister. Dette ble oppnådd, og vi fikk i desember FG-godkjent bikemember.no som den første og eneste etter de nye vilkårene. I tillegg til å være et sykkelregister, ønsker Bikemember etterhvert å tilby flere tjenester som vil være verdifulle for syklisten, inkludert i Bikemember-medlemskapet.

Registrer deg enkelt online i dag for bare kr. 149,- per år per sykkel eller kr. 299,- per år for alle husstandens sykler.