Hvordan det fungerer?

Hvordan det fungerer?

BikeMember er FG-godkjent som et sykkelregister. Men hva betyr det for deg? Det betyr at de fleste forsikringsselskaper gir deg rabatt på din forsikring eller halverer din selvrisiko.

Se her hvor mye rabatt du får i ditt forsikringsselskap.

Når du får en ny sykkel kan du enten registrere deg i en butikk som forhandler BikeMember, eller du kan gjøre det her på vår hjemmeside når du kommer hjem.

Hvis du velger å registrere din sykkel i butikken, vil de sette et sikkerhets oblat på din sykkel med et unikt nummer. Dette oblat er et klistremerke som er vanskelig å fjerne! Men det er ikke umulig, og det er derfor at du også skal registrere dit rammenummer! Det er viktig at klistremerket sitter såpass at det er synlig på din sykkel. Klistremerket har en størrelse på 3×6 cm og sees her til venstre.

Skulle uhellet være ute, og din sykkel bli stjålet, kan du enkelt endre status til å være stjålet her på vår hjemmeside. Deretter har politiet med deres adgangsrettigheter mulighet for å endre status til gjenfunnet, hvis de skulle være så heldige å finne din sykkel igjen. Skjer dette, får du som eier raskt beskjed om at din sykkel er funnet igjen.

Ditt forsikringsselskap har også adgang. Her kan de overføre eierskapet av sykkelen, om de velger å utbetale erstatning til deg.