Services

Services

Bikemember Sykkelregister – den moderne etterfølger til Falck Sykkelregister

Hos BikeMember får du et FG-godkjent sykkelregister på årlig abonnementsbasis. Skulle uhellet være ute, og din sykkel bli stjålet, vil du få halvert din egenandel hos de fleste forsikringsselskaper.

Og vi tilbyr utrolig gode priser: En sykkel koster 149 kroner i året, og for bare 299 kroner årlig får du muligheten til å registrere alle de sykler du ønsker. Når du har meldt deg inn her på hjemmesiden, får du etter 1-3 dager en gledelig overraskelse i posten! Her sender vi nemlig dine sikkerhetsoblater med et unikt nummer, som du skal plassere på din sykkel der det er synlig.

Når du deretter logger deg inn på vår hjemmeside, finner du en liste over alle dine sykler med tilhørende rammenummer og unikt Bike ID oblat-nummer. Blir en av dine sykler stjålet, kan du enkelt og hurtig endre status til stjålet på den gjeldende sykkel.

Nå kan ditt forsikringsselskap enkelt søke etter sykkelen, og såfremt de utbetaler erstatning til deg, vil de flytte eierskapet av sykkelen over til dem. Det er enkelt, hurtig og sikkert!

Også Politiet har mulighet til å søke på din sykkel. De kan endre status til gjenfunnet, hvis de skulle være heldige å finne din stjålne sykkel. Blir din sykkel funnet, får du selvfølgelig beskjed.

 

Et sterkt fellesskap

Hvis en annen finner din sykkel, kan vedkommende enkelt søke på sykkelen og kontakte eieren. Dermed kan alle hjelpe hverandre, slik at de sykler som er mistet kan komme hurtig tilbake til eierne – det skyldes et sterkt fellesskap, hvor alle kan hjelpe hverandre.